Sizler için yenilendik

Sizler için yenilendik

Jul 24, 2024

Kedi Kumu Deposu'nu kurarken amacımız 61 ülkede güvenle kullanılan ürünlerimizi ülkemizde de sizlere en ekonomik şekilde ulaştırabilmekti. 

Öncelikli adımımız Trendyol, Hepsiburada, Amazon, N11, Pazarama gibi Türkiye'nin önde gelen pazaryerlerinde Kedi Kumu Deposu ismiyle mağazalar açmak oldu. Daha sonra ise bu pazaryerlerinde ödenen komisyonları da sizlere indirim olarak yansıtabilmek için www.kedikumudeposu.com mağazamızı hayata geçirdik. 

Zaman içinde sizlerin de yönlendirmeleriyle, görsel olarak ve teknik olarak çok daha gelişmiş bir altyapı kullanmaya karar vererek ikas altyapısına geçiş yaptık. 


Neler değişti diyecek olursanız, sayfaların açılış hızlarının arttığını, daha kullanıcı dostu bir siteyle sizleri ağırladığımızı, Türkiye'nin büyüyen ödeme platformu sipay ile ödemelerinizi güvenle yapabileceğinizi, üye olmanın avantajlarını daha fazla hissedebileceğiniz kampanyalar hazırlamamızı sayabiliriz.


Biz, sizlerden aldığımız destekle büyümeye, hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bizi takip etmeye, güvenle alışveriş yapmaya ve sadece Türkiye'de değil dünyanın üçte birinde sevilerek kullanılan yüksek kaliteli kumlarımız sayesinde evinizde hijyenin keyfini çıkartmaya devam ediniz.

Sevgilerimizle,


Kedi Kumu Deposu







Paylaş: